?

Log in

No account? Create an account
Entries Friends Calendar User Info Finland Previous Previous Next Next
Kääntäjäksi? - LJ Finnish Translation Team
elenloth
lj_suomi
elenloth
Kääntäjäksi?
Hei!
Olen tänä vuonna 16 vuotta täyttävä tyttö Lounais-Suomesta.
Tiedän olevani hyvin nuori, mutta äidinkielen ja englannin taitoni ovat paljon laajemmat kuin useimpien ikäisteni. Sekä englannin että äidinkielen numeroni koulussa ovat ysejä ja kymppejä.
Englannintaitoni on suureksi osaksi itse hankittua, minkä lisäksi olen kyllä koulussakin opiskellut valinnaista, syventävää englantia tavallisen lisäksi. Olen jo jonkun aikaa lukenut kirjallisuutta englanniksi, ja netissä vierailen ja kommunikoin suurimmaksi osaksi englanninkielisillä sivuilla.
Äidinkielentaitoni on moitteeton luettuani useita kirjoja viikossa kahdeksan vuoden ajan ja kasvettuani kirjoittavassa perheessä.

LiveJournalissa vietän aikaani enemmän kuin kehtaan myöntääkään, ja olisi mukavaa olla mukana kääntämässä sivustoa suomeksi. Suurimmaksi osaksi käytän LJ:tä kuvakkeitteni ja muitten itse tekemieni nettigrafiikoiden jakamiseen muiden kanssa, uusien kuvankäsittelyniksien oppimiseen ja pieniin kuvakekilpailuihin (eng. icontest) osallistumiseen.

Current Mood: hopeful hopeful

1 comment or Leave a comment
Comments
zedinc From: zedinc Date: May 8th, 2006 07:27 am (UTC) (Link)
Jeps, porukkaa tarvitaan aina. :P

Tärkeintä käännöksen tekemisessä on pitää se tarkkana ja yhteneväisenä muun sivuston kanssa. Lähinnä siis ongelmakohtia ja tarkistuksenpaikkoja aiheuttavat sivuston käyttämät termit tai sanat. Ohjeet käännössysteemin toimintoihin löytyvät osoitteesta http://community.livejournal.com/lj_translate/106039.html.

Ai niin, kysyä kannattaa aina kun epäröi jotakin. Vastailen mielelläni ongelmiin.

Vielä kun lisäät yhteisön lj_translate kaverilistallesi, niin kaikki on kunnossa.

*lisää käännösoikeudet*
1 comment or Leave a comment