?

Log in

No account? Create an account
Entries Friends Calendar User Info Finland Previous Previous Next Next
Joukon jatkeeksi. - LJ Finnish Translation Team
wingles
lj_suomi
wingles
Joukon jatkeeksi.
Moikka kaikille. Opiskelen englannin kieltä yliopistossa tästä syksystä lähtien, ainakin toivon mukaan kaikki paperisota on nyt hoidossa. Pari vuotta olen myös häilännyt opisto-tasoisessa oppilaitoksessa jossa suoritin mm. filosofian approbatur opinnot, joten olen lukenut vähän hankalampaakin tekstiä englannin kielellä. Saanks mä leikkii teijän kaa?


Toivon että lukukauden alettua vapaa-aikaa siunaantuu hieman enemmän kuin nyt, kun teen kokopäiväisesti töitä. Täältähän ne linkit sitten löytyy kun on aikaa kunnolla tutustua kaikkeen siihen, mitä lj:n kääntäminen pitää sisällään. Todennäköisesti rajallista tulee sekin aika olemaan kyllä. Mutta yritän nyt sentään, tämä olisi kivaa krediittiä niinku.
4 comments or Leave a comment
Comments
justme87 From: justme87 Date: August 2nd, 2006 08:20 pm (UTC) (Link)
"C'mon, join us!" Herttinen, että kuulostat yhdeltä kaveriltani. Minulla ei ole täällä mitään sananvaltaa, mutta ottivat minutkin, joten rohkenen arvata että kuulut kohta "to our group of merry (wo)men". Ollos tervetullut!
zedinc From: zedinc Date: August 3rd, 2006 05:46 am (UTC) (Link)
Jeps, niin kauan kun hommia riittää niin porukkaan otetaan kyllä ehdottomasi mukaan. Lisäilepäs lj_translate seurantaan (kaverilistalle vielä jäsenyyden päälle) niin siltä osin kaikki on hyvin.

Periaatteessa kaikki tietämisen arvoinen löytyy osoitteesta http://community.livejournal.com/lj_translate/111766.html, mutta jos jokin jää epäselväksi niin laitapas vaan kysymystä tulemaan. Tärkein muistutus on varmaankin se, että sivujen sanaston pitää pysyä yhteneväisenä. Tähän avuksi on sanasto osoitteessa http://koti.mbnet.fi/zelld/ljsuomi.htm. Tietenkin käännösjärjestelmän hakutoimintoakin voi hyödyntää asiassa.

Tervetuloa joukkoon! *lisää oikeudet*
wingles From: wingles Date: August 3rd, 2006 12:32 pm (UTC) (Link)
Onko nyt oikein ja korrektisti noi lisäykset?

Tämähän on kokonainen uusi maailma lj-maailman sisällä. Trippiä...
zedinc From: zedinc Date: August 3rd, 2006 01:35 pm (UTC) (Link)
Jep, hyvältä näyttää.

Hehe... Jos tämä on uusi maailma, niin käyttäjätuki on toinen mokoma. Ei tosiaan mikään pieni kokonaisuus. :P
4 comments or Leave a comment