?

Log in

No account? Create an account
Entries Friends Calendar User Info Finland Previous Previous Next Next
Pääseekö vielä mukaan kääntämään? - LJ Finnish Translation Team
millimolli
lj_suomi
millimolli
Pääseekö vielä mukaan kääntämään?
Olen pian 18 vuotias abi, ja lukenut englantia ala-asteen ensimmäisestä luokasta lähtien, eli piakkoin tulee 12 vuotta täyteen kiitettävin arvosanoin. Suomi on äidinkieleni ja mielestäni osaan suhteellisen sujuvasti kumpaakin kieltä.
Tarkoituksena on hakea opiskelemaan Englantia/käännöstieteitä yliopistoon lukio-rupeaman jälkeen, joten tämä olisi hyvää harjoitetta, ja vapaa-aikaa löytyy kyllä suhteellisen paljon kirjoitusten välillä.
1 comment or Leave a comment
Comments
zedinc From: zedinc Date: September 27th, 2006 12:51 pm (UTC) (Link)
Heips!

Käännöksen tilanne on tällä hetkellä varsin hyvä, kiitos aktiivisen työporukan. Tästä johtuen tekemistä ei juurikaan ole, elleivät nyt ylläpitäjät keksi jotain uutta ja ihmeellistä. Toisaalta en kyllä keksi mitään erityisempää syytä kieltää liittymistä, joten ei muuta kun tervetuloa joukkoon. Toivotaan että lisää tekemistä ilmaantuu pikapuoliin.

Liitythän jäseneksi (ja seuraamaan) yhteisöjä lj_suomi ja lj_translate, niin kaikki on siltäkin osin kunnossa. Ohjeita löytyy osoitteesta http://community.livejournal.com/lj_translate/111766.html ja erityistermit käsittävä sanasto osoitteesta http://koti.mbnet.fi/zelld/ljsuomi.htm. Tärkeää on pitää sivujen nimet yms. termit yhtenevinä. Ja saa kysyä!

*lisää käännösoikeudet*
1 comment or Leave a comment