?

Log in

No account? Create an account
Entries Friends Calendar User Info Finland Previous Previous Next Next
Cheerio, folks. Ottia tuota, mitä lie tapahtunut tuolle… - LJ Finnish Translation Team
justme87
lj_suomi
justme87
Cheerio, folks. Ottia tuota, mitä lie tapahtunut tuolle Spotlightille, ossaako joku asijata valottaa? En löydä sitä uutta (kuten en löytänyt edellistäkään) käännösalueelta mistään.

Tätäkin tuossa mietiskelin joutohetkinäni: mikä tausta mahtaa olla sillä, että ScrapBookin sisältö on englanniksi?
1 comment or Leave a comment
Comments
zedinc From: zedinc Date: April 14th, 2007 08:14 am (UTC) (Link)
Heips!

Mitään tarkempaa tietoa minullakaan ei ole asiasta, mutta ilmeisesti asialla on jotain tekemistä etusivu-uudistuksen kanssa. LJ:n etusivun ulkoasua uloskirjautuneille muutettiin tässä vähän aikaa sitten ja sen koomin Spotlight on ollut enemmän ja vähemmän hukassa. Uuden etusivun Spotlight ei ainakaan ottanut käännösstringejä samalla tavalla kuin entinen, joten mene ja tiedä. Ehkä taustalla tehdään työtä tämän eteen, mutta toistaiseksi asia vaan on näin. Inhottavaa sinänsä että etusivullakin on monenkielistä tekstiä, ei ainakaan saa kovin hyvää kuvaa sivustosta.

ScrapBookin englanninkielisyyteenkään en osaa tarjota mitään tarkempaa vastausta, sopii tietty tivata jostain ylemmältä taholta eli esimerkiksi käännösyhteisöstä. Taustana taitaa olla lähinnä se, että sivujen osat pitää lisätä tietokantaan käsin ja tämä on mahdollista vain henkilöstölle. Joka tapauksessa nämä ovat vain valistuneita arvauksia asian tilasta.
1 comment or Leave a comment