?

Log in

No account? Create an account
Entries Friends Calendar User Info Finland Previous Previous Next Next
Aktiivisuustarkistus, pitkästä aikaa... - LJ Finnish Translation Team
zedinc
lj_suomi
zedinc
Aktiivisuustarkistus, pitkästä aikaa...
Tervehdys!

Viimeisimmästä suoritetusta aktiivisuustarkistuksesta on kulunut jo hyvän aikaa, joten ajattelin että tässä välissä voisi pitkästä sellaisen hoitaa. Noudatetaan jälleen kerran vanhaa menetelmää, eli kommentoi tähän viestiin, jos haluat säilyttää käännösoikeutesi.

Käännöksen kanssa ei tällä hetkellä tunnu olevan kovin paljoa tekemistä, sillä isoimmat muutokset ovat unohtuneet johonkin jonon perukoille. Taitaa olla joka puolella menossa aika lailla hiljaisempi kausi... Jos teille on herännyt kysymyksiä, ongelmia tai muuta vastaavaa, ilmoitelkaa niin katsellaan mitä voidaan niille tehdä.

Tags:

6 comments or Leave a comment
Comments
millimolli From: millimolli Date: March 23rd, 2009 02:34 pm (UTC) (Link)
Haluan pitää käännösoikeuteni!

Onko muuten olemassa mitään fiksua keinoa saada sellaiset tekstit, jotka ovat muutoksiltaan 1 luokkaa eivätkä täten vaikuta toisinaan mitenkään suomennukseen, tallennettua? Muokkaussysteemi kun ei usein "hyväksy" tekstejä jos niille ei mitään ole tehnyt, mutta turhia muutoksia ei taas sitten viitsi alkaa keksimään.
zedinc From: zedinc Date: March 23rd, 2009 04:40 pm (UTC) (Link)
Ykköstason käännösten pitäisi kyllä tallentua ihan sellaisenaan kun vaan klikkaa Edit Text -laatikon päälle ja tallentaa sivun. Kakkostasolla sama ei sitten enää onnistukaan...

Kakkostason osalta oon menetelly siten, että lisään perään välilyönnin ja tallennan, minkä jälkeen muokkaan uudestaan samaa ja poistan välilyönnin. Purkkaratkaisu, mutta järjestelmä nyt on vähän mitä on.
venkopapi From: venkopapi Date: March 23rd, 2009 07:51 pm (UTC) (Link)
Minäkin haluaisin säilyttää käännösoikeuteni, kiitos!
zedinc From: zedinc Date: March 24th, 2009 10:31 am (UTC) (Link)
Selvä homma.
millimolli From: millimolli Date: August 21st, 2009 08:18 am (UTC) (Link)
nyt alkaa taas olla niitä päiviä kun maksettu aika lj:ssä alkaa loppumaan, tiedätkö onko aktiivisuus tarkastusta tulossa tässä piakkoin? ei tuolta "pää" yhteisöstäkään mitään löytyny tuleeko paid account fairieta näinä päivinä.
zedinc From: zedinc Date: August 22nd, 2009 06:33 pm (UTC) (Link)
Aika tiukalle meni näemmä taasen kerran tuon suhteen, mutta nyt näyttää PAF käyneen jälleen visiitillä. Noi hommat hoituu ylläpidon toimesta tietääkseni, joten niihin ei oikein voi vaikuttaa muuten kun ihmettelemällä. :P
6 comments or Leave a comment