?

Log in

No account? Create an account
Entries Friends Calendar User Info Finland Previous Previous Next Next
Heips. Voisiko joku tehdä pikaisen muutoksen sivulle… - LJ Finnish Translation Team
constantia
lj_suomi
constantia
Heips. Voisiko joku tehdä pikaisen muutoksen sivulle http://www.livejournal.com/support/faqbrowse.bml?faqid=17&uselang=fi? Siellä sanotaan että LiveJournal lähettää Unohtunut salasana-sähköpostin tämän hetkiseen osoitteeseen tai aiemmin varmennettuun sähköpostiosoitteeseen, ja nykyisellään tämä ei enää päde. Tällä hetkellä salasanamailin saa nykyiseen varmennettuun sähköpostiosoitteeseen tai edellisiin sähköpostiosoitteisiin kuuden viime kuukauden ajalta. (Maininta tästä salasanajärjestelmän pävätyksestä löytyy sivulta http://community.livejournal.com/lj_releases/53068.html ja englanninkielinen versio FAQ 17-sivusta on tällä hetkellä ajantasalla.)

Samainen FAQ saattaa tietysti sisältää muitakin pikkumuutoksia, en ehtinyt äkkiseltään katsoa ihan kaikkea läpi. Mutta olisi kiva saada tuo ajantasalle koska se tulee ainakin käyttäjätukipuolella vastaan aika usein.
2 comments or Leave a comment
Comments
zedinc From: zedinc Date: December 11th, 2009 07:41 am (UTC) (Link)
Päivitetty on. Jos tuen puolella ilmaantuu muita päänvaivaa aiheuttavia päivittämättömiä vastauksia, niin laita vaan viestiä tulemaan niin päivitän niitä mahdollisimman nopeasti.
constantia From: constantia Date: December 11th, 2009 01:44 pm (UTC) (Link)
Kiitos. <3
2 comments or Leave a comment